Ga naar inhoud
Korte film waarin een man, die van grote hoogte is gevallen en het ziekenhuis wordt binnengebracht, een identiteitscrisis bij een schoonmaker veroorzaakt die als jongetje van de Rotterdamse Laurenskerk viel.
Als een man die van grote hoogte is gevallen het ziekenhuis wordt binnengebracht, veroorzaakt dat een identiteitscrisis bij een schoonmaker die als jongetje van de Rotterdamse Laurenskerk viel. Zeker als een verpleegster waar hij een oogje op heeft, de man liefdevol verzorgt. Beklemmend dicht op de huid volgt de camera de hoofdpersoon, die een dramatische beslissing neemt.

Credits

Production Design
Set geluid
Muziek
Het Paleis van Boem
Productiebedrijf
Pieter Jan Smit Filmproducties
Distributie
Contact Film

Titel: De val
Jaar: 2001
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2001

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.