Luuk (twaalf) woont bij zijn moeder, die hem vertelt dat zijn afwezige vader de sterkste man van Nederland is. Tijdens een lokale Sterkste Man-competitie denkt Luuk zijn vader te hebben gevonden.
Luuk (twaalf jaar) woont samen met zijn moeder, die hem vertelt dat zijn afwezige vader de sterkste man van Nederland is. Zelf is Luuk klein uitgevallen, maar het idee geeft hoop. Wanneer Luuk een Sterkste Man-competitie bezoekt, raakt hij ervan overtuigd dat een van de deelnemers zijn vader is. Luuks moeder moet haar zoon, als ze dat ontdekt, toch iets op gaan biechten. Charmante Telefilm die geselecteerd werd voor het filmfestival in Berlijn.

Titel: De sterkste man van Nederland
Jaar: 2011
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01