Ga naar inhoud
Stills

De pinpas

Regie: Thijs Bouman
Een Poolse au pair moet boodschappen doen voor haar Nederlandse gastgezin, maar de pincode wordt haar niet toevertrouwd. Het is het begin van een groeiende vertrouwensbreuk.
De Poolse au pair Karina heeft de pinpas van de moeder van haar oppaskinderen meegekregen voor boodschappen. Als het contactloos betalen met de pinpas niet werkt, belt Karina de moeder van het gezin voor de pincode. De moeder geeft de pincode vervolgens niet aan haar, maar vraagt of ze haar dochtertje kan spreken om het door te geven. Dit voorval is het begin van een scheur in de vertrouwensband tussen Karina en het gezin, met alle gevolgen van dien.
Titel: De pinpas
Jaar: 2021
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021
NFF Studentencompetitie Genomineerd Talent Awards 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills