Ga naar inhoud
Stills

De Patrick

Regie: Tim Mielants
Tragikomedie over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent. En dat alles met de naturistencamping als setting.
Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping, waar hij klusjesman is. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat hij iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer, hoe meer wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf. Intussen beginnen de campinggasten te twijfelen aan Patricks leiderschapskwaliteiten.
Titel: De Patrick
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 37 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2019
MaatschappijDramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.