Ga naar inhoud
(over) werk still 1.jpg

De Ontmoeting - (over) werk

Regie: Yassine Merzaq
Wanneer de zorgzame schoonmaker Salma met tegenzin besluit over te werken in het huis van de succesvolle Saar, staat onverwachts haar rebelse zoon Chakir voor de deur. Broeit er iets?
Zul je altijd zien: net op de dag dat schoonmaker Salma haar zoontje Chakir van voetbaltraining moet ophalen, heeft haar werkgever Saar een huisfeest gepland. Saar biedt een riante vergoeding om over te werken, waardoor Salma haar aanbod niet kan afslaan. Zorgzaam gaat ze aan het werk, maar dan gaat de deurbel en staat Chakir op de stoep. Met zijn voetbal onder de arm wacht hij binnen tot zijn moeder klaar is. Als dat maar goed gaat.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Titel: De Ontmoeting - (over) werk
Jaar: 2023
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023
Premières

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.