Ga naar inhoud
omw-gradedstills_1.45.1.jpg

De Ontmoeting - On My Way

Regie: Shriejan Paudel
Jayden heeft zich teruggetrokken en worstelt met schuldgevoel. Heeft hij zijn beste vriend Omar in de steek gelaten? Om het goed te maken moet hij zijn angsten overwinnen en het huis uit gaan.
De introverte ICT’er Jayden heeft de verbinding met de buitenwereld verloren. Hij heeft last van sociale angst en komt daardoor zijn appartement niet meer uit. Twee jaar geleden is zijn beste vriend Omar plotseling overleden tijdens een feest waar hij niet bij was. Om zijn schuldgevoel te verminderen, heeft Jayden besloten dit jaar Omars herdenking bij te wonen. Hiervoor moet hij wel zijn angsten onder ogen komen en de prikkelrijke buitenwereld in.

Credits

Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Titel: De Ontmoeting - On My Way
Jaar: 2023
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023
Premières

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.