Ga naar inhoud
Stills

De Ontmoeting - Netflix & Chill

Regie: Michael Middelkoop
Een amoureuze Netflix-date loopt gruwelijk uit de klauwen. Terwijl de uren wegtikken beseft de jongen die dacht te gaan scoren, dat er iets anders op het spel staat dan zijn maagdelijkheid.
Na maandenlang geflirt en ge-app krijgt een jongen eindelijk het zo verlangde bericht van het meisje van zijn dromen: of hij zin heeft om langs te komen. Haar ouders zijn namelijk een weekendje weg en ze heeft zin in uitdagende, erotische gezelligheid, met Netflix op de achtergrond. Terwijl de uren wegtikken beseft de jongen die dacht te gaan scoren, dat er iets heel anders op het spel staat dan zijn maagdelijkheid.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Sound Design
Titel: De Ontmoeting - Netflix & Chill
Jaar: 2017
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills