Ga naar inhoud
Still 1

De Ontmoeting - Maysa

Regie: Leila Sahir
Kort drama waarin een stoer tienermeisje zich verhoudt tot de door hiphop beïnvloede jongerencultuur waarbinnen ze opgroeit. Hoe houd je je als jonge vrouw staande in een door mannen gedomineerde wereld?

De zelfbenoemde rap queen Maysa is niet op haar mondje gevallen. Deze stoere vijftienjarige tiener is haar vrienden verbaal prima de baas tijdens een gezellig avondje chillen. Maar als de sfeer omslaat, blijkt dat zelfs goedgebekte jonge vrouwen kunnen dichtslaan. Kort drama over overeind proberen te blijven in een door mannen gedomineerde wereld, waarin jongens en meiden worstelen met de grenzen tussen gewenst en ongewenst gedrag.

Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Titel: De Ontmoeting - Maysa
Jaar: 2021
Duur : 8 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2021
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 2