Ga naar inhoud
Stills

De Ontmoeting - Luw

Regie: Jos van Meerveld
Kort drama waarin een gezinsman uit de Biblebelt tijdens stiekeme seks met een andere man door de achtjarige Tess betrapt wordt. Hoever zal hij gaan om deze kant van zijn leven geheim te houden?

Bram leidt zijn leven in de Biblebelt als echtgenoot en vader van twee kinderen. Toch spreekt hij stiekem af met een andere man in het bos. De schrik slaat hem om het hart als hij daarbij betrapt wordt door de achtjarige Tess. Hij probeert in dit korte drama het meisje ervan te overtuigen niets te onthullen. Hoever zal hij over zijn eigen morele grenzen heen gaan om ontdekking te voorkomen?

Titel: De Ontmoeting - Luw
Jaar: 2021
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills