Ga naar inhoud
Stills

De Ontmoeting - Kooi

Regie: Rumi Kaul
Als Omar zijn lieve kleine broertje ziet verharden in de plaatselijke voetbalkooi, worden zijn ogen geopend voor de harde groepsdynamiek. Lukt het hem om zijn broertje uit de kooi te krijgen?
Omar (13) slijt zijn middagen in een ijzeren voetbalkooi met vrienden uit de buurt. De groep is hecht, maar de jongens zijn ook hard naar elkaar. Je vrienden uitdagen is de norm. Kwetsbaarheid wordt afgestraft. Als zijn jongere broertje Abdul op een dag wil meespelen, ziet Omar de realiteit van de kooi opeens met andere ogen. Zijn normaal zo lieve broertje verandert in een agressief jochie en ook zijn vrienden laten zich van een andere kant zien.
KOOI_POSTER_WEB_RGB.jpg
Titel: De Ontmoeting - Kooi
Jaar: 2022
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills