Ga naar inhoud
Karaoke, The End_7.png

De Ontmoeting - Karaoke, The End

Regie: Muck van Empel
Korte coming of age-film waarin een 17-jarig meisje online als sexy verleidster haar kinderveren probeert af te schudden. Het dreigt mis te gaan als deze identiteit botst met de fysieke wereld.
Luna (17) viert haar behaalde eindexamen met haar familie in een karaokebar. Daar loopt ze per ongeluk haar online-flirt Michael (37) tegen het lijf, die haar virtueel vooral kent als een volwassen, begeerlijke vrouw. Bij haar vader is Luna nog altijd papa's kleine meid. Als deze on- en offlinewerelden pardoes met elkaar botsen, wordt Luna in dit korte coming of age-drama geconfronteerd met de verwachtingen die ze zelf heeft geschapen. Ze moet kiezen welke vrouw ze wil zijn.
Titel: De Ontmoeting - Karaoke, The End
Jaar: 2023
Duur : 7 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2023
Premières

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Karaoke, The End_3.png
Karaoke, The End_4.png