Ga naar inhoud
Stills

De Ontmoeting - Jerry

Regie: Rutger van Leeuwen
Korte film over een onverwachte connectie tussen vader en zoon. Wanneer Jerry (23) als mantelzorger bij zijn dementerende vader intrekt, blijkt muziek de grote verbinder.
Wanneer de drieëntwintigjarige Jerry uit noodzaak bij zijn dementerende vader komt te wonen, heeft de jongeman aanvankelijk moeite met zijn functie als mantelzorger. Zijn leven als dj in de stad zag er immers heel anders uit. Als hij op een dag in de platenkast van zijn vader duikt, blijkt een van diens oude popplaten uit de jaren tachtig de ultieme bron voor samples. En voor hij het weet, ontstaat er een diepere band met zijn vader dan ooit tevoren.

Credits

Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: De Ontmoeting - Jerry
Jaar: 2021
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills