Ga naar inhoud
jack in loods.jpg

De Ontmoeting - In het bloed

Regie: Marc de Leeuw
De Rotterdamse stuntman Nick Holiday droomde er als kind al van om in de voetsporen van zijn legendarische vader te treden. Nick groeit op en leeft zijn droom. Tot ontnuchtering toeslaat, zoals deze documentaire laat zien.
Nick jr. (47) kreeg het stunten met de paplepel ingegoten van zijn legendarische vader Nick Holiday, die in de jaren '80 wereldrecords vestigde als stuntman. Maar zelfs de keiharde opleiding van zijn vader had Nick jr. niet kunnen voorbereiden op de zware beproeving die hem stond te wachten. Deze documentaire neemt je mee in het leven van een stuntman: de ontberingen, de opofferingen, de liefde tussen vader en zoon en de euforie van de perfecte stunt.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Set geluid
Productiebedrijf
Submarine
Coproductiebedrijf
Mrs. Frank
Distributie
De Ontmoeting
Titel: De Ontmoeting - In het bloed
Jaar: 2022
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

dive auto.jpg
motor in loods.jpg
nico & nick kamikaze.jpg
nick in loods.jpg