Ga naar inhoud
Brabantse nachten zijn lang. En eng. Dat ondervindt een jong stel dat naar Brabant vertrekt voor een relaxed weekend, maar in een bizar spel zonder regels belandt.
Saar en Robert, een stelletje van boven de rivieren, worden door hun vriend Walter uitgenodigd in zijn Brabantse geboortedorp voor de jaarlijkse greppeltocht. Op deze nachtelijke dropping worden deelnemers opgejaagd door dorpelingen op quads, met als doel ongezien weer terug te keren bij de beginlocatie. Wanneer Walter niet komt opdagen bij de start, besluit het koppel zonder hem aan het avontuur te beginnen. Wat volgt is een bloedstollende nacht waarin niemand te vertrouwen blijkt.

Credits

Coproducent
Creative producer
Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Set geluid

Titel: De Ontmoeting - Hazenjacht
Jaar: 2021
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills