Ga naar inhoud
Wanneer de kwetsbare tiener Eva de auto niet uit durft om naar school te gaan, proberen haar ongeduldige moeder en vriendelijke mentor haar ieder op hun eigen manier over te halen.
De vijftienjarige Eva durft al een tijdje niet naar school. Elke ochtend rijdt ze met haar moeder naar het schoolgebouw, maar de drempel om daadwerkelijk naar binnen te gaan is te hoog. Ook deze ochtend zit ze weer op de achterbank. Kan ze niet 'gewoon' even uitstappen, verzucht haar moeder, maar één blik op het gebouw en Eva drukt zich alweer onwrikbaar in haar stoel. Wat heeft Eva nodig?

Credits

Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design

Titel: De Ontmoeting - Eva gaat niet
Jaar: 2023
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Premières
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.