Ga naar inhoud
Stills

De Ontmoeting - Emotional Girl

Regie: Nohaila Gamah
Tijdens een weekendje weg met vriendin Keke wordt Amina uitgedaagd om een rondje om een danspaal te zwieren. Durft de nuchtere Amina het aan om uit haar comfortzone te stappen en in de paal te klimmen?
Wanneer Amina een weekend weggaat met vriendin Keke, blijkt er midden in hun vakantiehuisje een danspaal te staan. Perfect voor de losbandige Keke, maar niets voor de gereserveerde Amina. Zij is gewend om haar gevoelens uit te schakelen en te doen wat van haar verwacht wordt. Toch lijkt de danspaal een onweerstaanbare aantrekkingskracht op haar te hebben... ‘s Avonds laat Amina de teugels vieren en klimt ze de paal in voor een bevrijdende zwier.

Credits

Uitvoerend Producent
Camera
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Montage
Titel: De Ontmoeting - Emotional Girl
Jaar: 2022
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills