Ga naar inhoud
Wanneer actrice Nora (52) tijdens de zoveelste voorstelling haar bijrol speelt en ze opnieuw de giftige sfeer in het gezelschap ondergaat, besluit ze het heft in eigen hand te nemen.
Avond na avond speelt actrice Nora (52) een bijrol in een moderne enscenering van een klassiek toneelstuk. De werksfeer binnen het gezelschap is ronduit giftig en de vele kleine speldenprikjes stapelen op. Als er op een zoveelste avond net iets teveel ellendigs voorvalt, grijpt de actrice haar kans om eindelijk eens anderen te vernederen, zelf de show te stelen en een daverend applaus te ontvangen.

Titel: De Ontmoeting - Dienstmeid #2
Jaar: 2021
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills