Ga naar inhoud
DE DANSENDE MAN_STILLS_ ©_Millstreet_Films__2621.tif

De Ontmoeting - De dansende man

Regie: Andre Dongelmans
Kort drama over het bespreekbaar maken van zelfdoding. Hoe reageren naasten van een suïcidale man op diens heftige gedachten? Lukt het ze open het gesprek met elkaar aan te gaan?
Kort drama dat het taboe op praten over zelfdoding aan wil pakken. Hoe gaan de partner, zoon, broer en vriend van de protagonist om met het complexe feit dat hun geliefde rondloopt met suïcidale gevoelens? Wat gebeurt er als ze een tweede kans krijgen om hem, met deze nieuwe kennis, werkelijk te zien zoals hij is? Zijn naasten hebben op dat cruciale moment in de hand of de suïcidale man zich gehoord zal voelen. Regiedebuut van André Dongelmans (De luizenmoeder).
Titel: De Ontmoeting - De dansende man
Jaar: 2021
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

DE DANSENDE MAN_STILLS_ ©_Millstreet_Films__5052.tif
DE DANSENDE MAN_STILLS_ ©_Millstreet_Films_7550.tif