Vrolijk vervolg op de familiefilm De grote slijmfilm (2019), waarin Indy’s beste, kleurrijkste slijmrecept ooit gestolen wordt door een snode concurrent. Hoe kan Indy haar fanschare terugwinnen?
Slijmcreator Indy moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren. Dit is werkelijk het beste slijm dat ze ooit heeft gemaakt! Maar als de jaloerse slijmcreator Benji het recept weet te stelen, gaat alles mis. Lukt het Indy om Benji te stoppen en haar slijmfans terug te winnen? Vervolgavontuur op familiefilm De grote slijmfilm (2019), wederom met de populaire YouTuber Bibi in de hoofdrol.

Titel: De Nog Grotere Slijmfilm
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 21 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2021)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills