Ga naar inhoud
Een oudere, homoseksuele kroegbaas heeft geen idee wie de aantrekkelijke jongeling is die telkens op een motor arriveert en ook jazzplaten in zijn bezit blijkt te hebben.
Victor Löw speelt de oudere, homoseksuele kroegbaas Johan van een bruin café waar live jazz wordt uitgevoerd. Op een dag wandelt de jonge Felix (Emiel Sandtke) binnen. Hij weet wel wie Johan is, maar Johan weet niet wie Felix is. Tussen de twee mannen ontstaat een onhoudbare aantrekkingskracht waar geen van beiden goed raad mee weet. De beslissing ligt bij Felix: hij heeft immers het antwoord. Onderdeel van De nieuwe Lola's.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Set geluid
Sound Design

Titel: De nieuwe Lola's - Trage liefde
Jaar: 2007
Duur : 50 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, De Nieuwe Lola's
Editie: NFF 2007

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiedrama (2007)
Boudewijn Koole

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still