Ga naar inhoud
Still

De laatste reis van meneer van Leeuwen

Regie: Hanro Smitsman
Twee broers hebben, naar aanleiding van een familietragedie, geen contact meer met elkaar. Wanneer de vader een ernstige ziekte blijkt te hebben, worden de mannen gedwongen tot hereniging.
Nico en Ernst zijn twee broers die nauwelijks contact met elkaar hebben. Nico woont, samen met zijn vader, op de familieboerderij die moeilijke tijden beleeft. Ernst is een succesvol advocaat. Een familietragedie in hun jeugd is de oorzaak van de verwijdering tussen de twee broers en tussen Ernst en zijn vader. Maar wanneer de vader een ernstige ziekte blijkt te hebben, wordt de familie gedwongen tot een hereniging.
Titel: De laatste reis van meneer van Leeuwen
Jaar: 2010
Duur : 1 uur, 12 minuten
Soort: Televisiedrama
Editie: NFF 2010
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still