Twee broers hebben, naar aanlei­ding van een fami­li­etragedie, geen contact meer met elkaar. Wanneer de vader een ernstige ziekte blijkt te hebben, worden de mannen gedwongen tot hereniging.
Nico en Ernst zijn twee broers die nauwelijks contact met elkaar hebben. Nico woont, samen met zijn vader, op de fami­lieboerderij die moeil­ijke tijden beleeft. Ernst is een succesvol advo­caat. Een fami­li­etragedie in hun jeugd is de oorzaak van de verwi­jdering tussen de twee broers en tussen Ernst en zijn vader. Maar wanneer de vader een ernstige ziekte blijkt te hebben, wordt de familie gedwongen tot een hereniging.

Titel: De laatste reis van meneer van Leeuwen
Jaar: 2010
Duur : 1 uur, 12 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01