Ga naar inhoud
2.50.1_2.50.1.jpg

De laatste kans

Regie: Jurjen Blick
Hoe haal je alles uit het leven als je weet dat je nog maar één kans hebt? Om succesvol te worden, een kind op de wereld te zetten, de waarheid te achterhalen? Een documentaireserie die zich ontvouwt als een roman.

Deze documentaireserie volgt een aantal personages wier leven haast obsessief om die laatste kans draait. Om hun doel te bereiken moeten ze allemaal op hun eigen manier horden lopen, want er zijn genoeg obstakels op de weg die ze kunnen beletten om de eindstreep te halen. Het resulteert in een mozaïek dat de particuliere verhalen ontstijgt, de kijker aan het denken zet maar tegelijkertijd ook een feest van herkenning is. Het echte leven, verteld als roman: over levenslust, ambitie en het martelende maar soms ook troostende besef dat aan alles een einde komt. Naar een idee van Maarten Slagboom en Jurjen Blick.


Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Titel: De laatste kans
Jaar: 2023
Duur : 50 minuten
Soort: Documentaireserie
Editie: NFF 2023
Premières

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer