Ga naar inhoud
Bioscoopversie van tv-serie, gebaseerd op de magisch-realistische Antwerpse roman van Hubert Lampo. Freek raakt samen met zijn vriendin Simone in de greep van de mysterieuze figuur Joachim Stiller.
De komst van Joachim Stiller ging de nationale tv-annalen in als een kwaliteitsserie (een feuilleton van drie keer vijftig minuten). Regisseur Harry Kümel monteerde er ook een bioscoopversie van. De plot is gebaseerd op de magisch-realistische, Antwerpse roman van Hubert Lampo. Het hoofdpersonage Freek raakt samen met zijn vriendin Simone in de greep van de mysterieuze figuur Joachim Stiller.

Titel: De komst van Joachim Stiller
Jaar: 1976
Duur : 2 uur
Categorie: Speelfilm
Competities: Retrospectief
Editie: NFF 1991

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still