Ga naar inhoud
Stills

De kleine astronaut

Regie: Kuba Szutkowski
Als een stel besluit kinderboeken te doneren aan het begin van een reeds lang gepland uitstapje, blijkt deze terloopse handeling in dit korte, gevoelige drama, een hele beproeving.

Aan het begin van een weekendje weg besluiten Mike en Robert een doos kinderboeken te doneren aan het LeesPaleis. Terwijl Mike met de boeken in een kafkaëske situatie terecht komt, probeert Robert, met oplopende spanning in zijn lijf, de auto netjes te parkeren. Dit zijn, zo maakt dit korte, gevoelige drama impliciet duidelijk, niet zómaar kinderboeken. Gemaakt in het kader van het 48 Hour Film Project.

Credits

Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Titel: De kleine astronaut
Jaar: 2022
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.