Ga naar inhoud
IMG_5135.JPG

De Kameleon aan de ketting

Regie: Steven de Jong
Al is de leugen nog zo snel, de Kameleon achterhaalt hem wel! Ook al moet hun supersnelle dieselboot voor anker; de Friese tweelingbroers Hielke en Sietse ontpoppen zich tot detectives in deze derde film gebaseerd op de beroemde Kameleon-boekenreeks.
In de derde Kameleon-film ontpopt de tweeling Hielke en Sietse zich tot detectiveduo. Wie of wat zit er achter de raadselachtige dood van de dieren op de zorgboerderij? En waarom lopen er allemaal mensen met rare kostuums door het dorp? Hun speurtocht wordt extra lastig omdat hun geliefde boot — een supersnelle diesel— wegens milieubepalingen aan de ketting moet. Maar Hielke en Sietse laten zich door niets en niemand tegenhouden.
Titel: De Kameleon aan de ketting
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

IMG_5362.JPG
Still 4