Ga naar inhoud
Zevendelige dramaserie over een ogenschijnlijk doodgewoon dorp. Maar onder het oppervlak borrelen drama’s, geheimen, verdriet en bovenal schuld. Vreemde gebeurtenissen brengen het dorp uit balans.
Het dorp Barslet is ogenschijnlijk een doodgewoon dorp. Maar onder het oppervlak borrelen drama’s, geheimen, verdriet en bovenal schuld. Want de dorpelingen gaan ofwel gebukt onder schuldgevoel of ze beschuldigen anderen in het geniep. Als vreemde gebeurtenissen het dorp uit balans brengen, komt alles in een nieuw licht te staan. Zevendelige dramaserie waarbij het verhaal telkens vanuit een ander hoofdpersonage wordt gefilmd.

Titel: De geheimen van Barslet
Jaar: 2012
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2012

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiedrama (2012)
Boris Paval Conen
Beste Actrice Televisiedrama (2012)
Sallie Harmsen
Beste Actrice Televisiedrama (2012)
Sanneke Bos

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still