Papier hier? Avontuur hier! De Efteling vormt het decor voor een spannende puzzeltocht waarin Teun en zijn tante op jacht naar de schat gaan.

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun dat zijn pas overleden opa nog een laatste speurtocht voor hem heeft achtergelaten. Hoewel de meeste volwassenen het als onzin afdoen, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wát zijn opa voor hem heeft verstopt. Tijdens hun zoektocht zit een mysterieus figuur hen overal dwars.

Titel: De Expeditie van familie Vos
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 14 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills