Ga naar inhoud
Melancholieke en romantische komedie over de jonge succesvolle violiste Sacha en de bewust buiten de maatschappij levende Caspar (Victor Löw) en Maarten (Jack Wouterse).
Melancholieke, romantische komedie over de jonge succesvolle violiste Sacha en de bewust buiten de maatschappij levende Caspar en Maarten die ieder op hun eigen manier op zoek zijn naar de drie beste dingen in het leven. Sacha neemt de trein van Parijs naar Amsterdam om haar verloofde te bezoeken en reist drie dagen later, beroofd van vele illusies, maar innerlijk gelouterd weer terug. Jack Wouterse is de antiekscharrelaar Maarten, die over buitengewone kennis beschikt en zichzelf niet speciaal maar 'anders' noemt.

Titel: De drie beste dingen in het leven
Jaar: 1992
Duur : 1 uur, 43 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: 30 jaar SNG Film, Gast van het Jaar - Jack Wouterse
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still