Ga naar inhoud
Een slechterik steelt alle kinderschoenen vol cadeautjes. Maar wie krijgt daarvan de schuld? Muzikale familiefilm met de populaire Coole Piet, Testpiet en Grote hoogte-Piet.
Slechterik Kornee kan maar niet vergeten dat hij als kind door een foutje geen Sinterklaascadeautje in zijn schoen aantrof. Daarom besluit hij het Sinterklaasfeest voor alle kinderen te verpesten: zijn Moepies, levende speelgoedfiguren, moeten de kinderschoentjes gevuld met cadeautjes stelen. Zo wordt iedereen de dupe. Sinterklaas begrijpt er niets van en zijn Clubpieten krijgen de schuld. Familiefilm uit de muzikale, crossmediale mediafranchise De club van Sinterklaas, met vaste personages als Coole Piet, Testpiet en Grote hoogte-Piet.

Titel: De club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 10 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Niet vertoond op festival
Editie: NFF 2016

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still