Experimentele dansfilm. In een woning onder een zandvlakte, houdt een vrouw zich schuil voor de buitenwereld. Een man benadert haar. Ze danst zich een weg naar buiten, twijfelt, vlucht en vindt haar bestemming.
In een ondergrondse woning in een zinderende zandvlakte, houdt een vrouw zich schuil voor de buitenwereld. Die wereld dringt zich aan haar op. Een man benadert haar. Ondanks haar aanvankelijke angst lijkt zij zich toch tot hem aangetrokken te voelen. De vrouw danst zich een weg naar buiten, gaat de confrontatie aan, twijfelt, vlucht en vindt uiteindelijk haar bestemming.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Montage
Productiebedrijf
Egmond Film and Television
Omroep
NTR
BBC Television

Titel: Dancing Across the Water - No Waiting on an Angel
Jaar: 2003
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01