Ga naar inhoud
Korte film over een jongetje dat van zijn ouders zijn kamer moet afstaan als zijn sigaarrokende opa bij hen in huis komt wonen. Hij is daar boos over en besluit zijn opa weg te pesten.
Korte film over een jongetje dat van zijn ouders zijn kamer moet afstaan als zijn immer sigaarrokende opa bij hen in huis komt wonen. Hij is daar niet blij mee en besluit zijn opa het leven zuur te maken met flauwe pesterijen. Zijn opa laat dit echter niet onbestraft en pest terug. Als hij uiteindelijk zijn oude kamer terug lijkt te hebben, blijkt dat hij zijn kamer opnieuw moet afstaan.

Titel: Dag opa
Jaar: 2005
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Vlaams panorama
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still