Ga naar inhoud
DMNWM_Hoofdstill_Print.jpg

Daar moet nog wat mee

Regie: Carmen Maria
Tragikomische verwikkelingen rond de verdeling van een erfenis. Drie zussen en een broer ontdekken hoe hun manipulatieve moeder hen in hun jeugd uit elkaar heeft gedreven.

Na de dood van hun moeder komen de vijftigers Maria, Monique, Marco en Bianca voor het eerst in lange tijd bij elkaar om de erfenis te verdelen. De boerderij waar hun moeder woonde, blijkt niet alleen overvol, ze treffen er tot hun verrassing ook een kudde schapen aan. Uit de tragikomische verwikkelingen blijkt dat er een hoop onverwerkte emoties aan de verwaarloosde familiebanden ten grondslag liggen. Met hun manipulatieve moeder in de hoofdrol.


2023_DMNWM_Poster-Vormgeving_002_08-05_2023.jpg
Titel: Daar moet nog wat mee
Jaar: 2023
Duur : 29 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

DMNWM_Still_Print_2.jpg