Ga naar inhoud
Still

Corps Accords

Regie: Feike Santbergen
Een Nederlands-Frans liefdesverhaal, dat zich afspeelt tegen de zowel romantische als dreigende achtergrond van de bergen. De liefde wordt gecompliceerd door het af en toe opduikende verleden.
‘Waarom laat je me niet met rust?’, roept een meisjesstem in de telefoon. Het is het begin van een sfeervol Nederlands-Frans liefdesverhaal, dat zich afspeelt tegen de zowel romantische als dreigende achtergrond van de bergen. De liefde van het Franse meisje en de Nederlandse jongen wordt gecompliceerd door het verleden, dat af en toe opduikt. Droom en werkelijkheid lopen door elkaar - verbonden door de stem van een radio-weerman.


Titel: Corps Accords
Jaar: 2011
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still