Ga naar inhoud
Al heeft de onopvallende Thomas een leuke nieuwe vrouw, toch kan hij zijn vorige niet vergeten. Dus stalkt hij haar, zonder opgemerkt te worden. Ingetogen drama waarin spaarzaam wordt gesproken.
Al heeft de onopvallende Thomas een leuke nieuwe vrouw, toch kan hij zijn vorige niet vergeten. Nu en dan klimt hij over de schutting van hun oude huis en verblijft hij daar een tijdje, zonder een spoor achter te laten. Ook bekijkt hij zijn ex voortdurend stiekem. Als hij erachter komt dat ze een nieuwe liefde heeft, is hij de wanhoop nabij. Dit heeft onbedoeld grote gevolgen. Ontsnapt Thomas aan zijn tragiek? Ingetogen drama waarin spaarzaam wordt gesproken.

Credits

Producent
Coproducent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Cornea
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 25 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still