Een jaar uit het veelzijdige leven van museumdirecteur Sjarel Ex levert eigenlijk twee portretten op: één van de toegewijde directeur van Boijmans van Beuningen, en één van het Rotterdamse museum zelf.
Een jaar uit het veelzijdige leven van museumdirecteur Sjarel Ex levert eigenlijk twee portretten op: één van de toegewijde directeur van Boijmans van Beuningen, en één van het Rotterdamse museum zelf. Ex is de schakel tussen heden en verleden en gelooft dat iedere tijd zijn eigen ogen heeft. Tijdens ontmoetingen met kunstenaars, verzamelaars, mecenassen, schenkers, collega's en bezoekers bewijst de welbespraakte museumdirecteur dat zijn functie niet alleen kunsthistorische kennis, geestdrift en empathie vereist, maar ook veel tact en diplomatieke gaven.

Credits

Set geluid
Sound Design
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Interakt
Omroep
RTV Rijnmond
Distributie
Interakt

Titel: Conducting Boijmans
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 15 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2015

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01