Ga naar inhoud
Still

Code M

Regie: Dennis Bots
Avontuurlijke familiefilm over de elfjarige Isabel die na het auto-ongeluk van haar opa ontdekt dat hij op zoek was naar een eeuwenoud musketierszwaard. Met haar neef en vriend zet Isabel de spannende zoektocht voort.
Wanneer opa Ber na een ongeluk in het ziekenhuis belandt, doet kleindochter Isabel in zijn auto een magische vondst. Uit een eeuwenoude brief met een geheime code blijkt dat opa op zoek was naar het zwaard van de beroemde musketier D’Artagnan. In deze avontuurlijke familiefilm zet Isabel de zoektocht naar het verdwenen zwaard voort. Haar neef en vriend gaan mee op de spannende reis die leidt langs historische grotten en kastelen. Al snel blijkt dat er kapers op de kust zijn. Lukt het de drie om de code als eerste te kraken?
Titel: Code M
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 38 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2015
Gouden Kalf Competitie Kidsbios Competities DramaFamiliefilmGeschiedenis

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.