Ga naar inhoud
COCON1.JPG

Cocon

Regie: Lisette Vlassak
Als de puberteit aanbreekt worstelt Sonny met zijn ontluikende seksualiteit en mannelijkheid. Hij verliest zichzelf in wat hij denkt te moeten zijn om zo zijn droommeisje te krijgen.
De puberteit barst los bij de 14-jarige natuurfreak Sonny Kruger. Hij wordt overmand door ontluikende seksuele gevoelens en begint zijn klasgenoot Coco wel erg leuk te vinden. Als verlegen buitenbeentje – twijfelend aan zijn mannelijkheid – weet hij niet wat hij moet doen om een kans te maken. Hoewel de verwarring en frustratie alleen maar stijgen, raakt Sonny geïnspireerd door voorbeelden uit de natuur. Hij doet een moedige poging om Coco voor zich te winnen.
Titel: Cocon
Jaar: 2021
Duur : 21 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021
NFF Studentencompetitie Genomineerd Talent Awards 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

COCON2.jpg
COCON3.JPG