Korte thriller over een ontmoeting in een verlaten nachtclub in tijden van corona. Tijdens deze losbandige avond komen geheimen aan het licht en ontaardt een date in een gevecht op leven en dood.
In deze duistere twist op het sprookje van Assepoester, ontmoet nachtclubeigenaar Tom de mysterieuze Jerry via een dating app voor voetfetisjisten. Hij nodigt haar uit voor een illegaal feestje in zijn discotheek, waar ze de avondklok ten tijde van de coronapandemie aan hun laars lappen om weer eens ouderwets los te gaan. Terwijl ze wachten op de andere gasten vloeit de drank alvast rijkelijk. Maar als in deze psychologische korte thriller Jerry eindelijk haar mondmasker afdoet, slaat de sfeer in één klap om.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Visual Effects

Titel: Club Lockdown
Jaar: 2021
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 2
Still 3