Ga naar inhoud
Existentiële film over twee studenten tijdens de nacht van hun afstudeerfeest. Ze beleven een achteloze, dronken flirt, maar achter hun masker van zorgeloosheid gaat meer schuil dan ze willen laten zien.

In een nachtelijke, regenachtige stad belanden een jongen en een meisje na het eindexamenfeest in een café. Ze willen de nacht zo lang mogelijk laten duren om nog maar niet met de toekomst bezig te hoeven zijn. Nu zijn het nog studenten, morgen is het meisje werkeloos. Ze proberen een achteloze, dronken flirt, maar achter hun masker van zorgeloosheid gaat meer schuil dan ze willen laten zien. De sluitingstijd nadert onverbiddelijk.

Titel: Closing Time
Jaar: 2012
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still