Korneel wil zichzelf ontdekken in India, maar belandt per ongeluk op Vlieland. Terwijl hij de primitieve bevolking wil helpen, slaat hij daar helemaal in door.
Een satirische komedie over de 19-jarige Korneel die in de 17e eeuw, bij wijze van tussenjaar, zichzelf wil gaan ontdekken in India. Per ongeluk komt hij terecht op het schip van een Nederlandse versie van Columbus. Ze meren niet aan in India, maar op Vlieland. Korneel probeert eenmaal aangekomen de primitieve bevolking van de – in zijn ogen – ‘nieuwe wereld’ te helpen, maar hij slaat daar helemaal in door...

Titel: Christoffel Ko Hummus en de grote ontdekkingstocht naar jezelf
Jaar: 2021
Duur : 46 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studentencompetitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills