Ga naar inhoud
Stills

Chick Wash

Regie: Bethany de Forest
Een wasstraat voor auto's ken je al, maar eentje voor kuikens? In deze stopmotionfilm krijgt het pluimvee aan de lopende band een flinke douche- en schrobbeurt.

Hun gele dons is niet meer helemaal vlekkeloos, dus krijgt een groep kuikens een grondige reinigingsbeurt. Op naar de miniatuurwasstraat! Van dompelbad tot droogtafel, en op de lopende band waar allerlei apparaten en mechanieken de vogeltjes oppoetsen. Maar wat doen de kuikens na hun bad- en douche-avontuur in deze fascinerende en misschien ook enigszins verontrustende stopmotionfilm? Gemaakt voor de tentoonstelling WASSTRAAT van de Haarlemse kunstinstelling De Vishal.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Productiebedrijf
de Forest
Titel: Chick Wash
Jaar: 2022
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills