De zwemmers en duikers, het water en het gebouw, bedrijvigheid en stilte. Gestileerde impressie van het Dordrechtse zwembad Aquapulca, kort voordat het werd gesloopt.

Vastberaden volgt de camera de beheerder op zijn ronde door een verlaten zwembad. In hetzelfde kalme tempo duiken geïsoleerde beelden op die laten zien hoe de zwemmers zich hier vermaakten en het water in beroering brachten. Het zoemen van de zuiveringsinstallatie is de soundtrack bij dit experimentele portret van kleine wereld. De opnamen voor deze gestileerde impressie werden gemaakt in het Dordrechtse zwembad Aquapulca, kort voordat het werd gesloopt.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Chairs Missing
Jaar: 2011
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01