Ga naar inhoud
CeroIsmael_WithoutYa_Graded_4x3_FHD.1319.Still028_1_.jpg

Cero Ismael - WY

Regie: Folkert Verdoorn

Is het de apocalyps? Of het snijdende liefdesverdriet dat R&B-sensatie Cero Ismael bezingt? In deze zwart-wit geschoten, stilte voor de storm-videoclip wordt de wereld op zijn kop gezet.

Is het de stilte voor de storm, die R&B-sensatie Cero Ismael bezingt in WY? Donkere wolken pakken zich samen, wanneer de zanger zijn jas aantrekt om naar buiten te gaan. Eenmaal op straat heerst er een einde van de wereld-gevoel, in deze in zwart-wit geschoten videoclip die Ismaels snijdende liefdesverdriet koppelt aan een dreigende, stormachtige sfeer. Galopperende paarden in slow motion, harde wind die een kinderfeest verstoort, een schreeuwende voorbijganger met een The End is Nigh-bord onder zijn arm. Ismael passeert ze onverstoord.

Credits

Productiebedrijf
TEBBERNEKKEL
Titel: Cero Ismael - WY
Jaar: 2023
Duur : 4 minuten
Soort: Videoclip
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.