Ga naar inhoud
Stills

Canceled

Regie: Teemong
Van een miljoen bewonderende volgers naar een miljoen meedogenloze haters: een bekende rapper wordt in dit korte drama gecanceld en probeert met alle macht zijn carrière en leven veilig te stellen.

In een eindeloze stroom aan haatberichten en doodsbedreigingen wordt de bekende rapper Kenta (gespeeld door Fresku) in dit korte drama meedogenloos gecanceld. Zijn volgers op social media laten hem razendsnel vallen, en ook zijn platenlabel dropt hem publiekelijk. Samen met zijn manager Randy vlucht hij naar een villa in de Ardennen, waar hij met alle macht probeert zijn carrière en z’n leven veilig te stellen. Canceled ging in wereldpremière tijdens het Tribeca Film Festival in New York.

Credits

Regie
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
1080px_Canceld_v27_DEF.jpg
Titel: Canceled
Jaar: 2022
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills