Ga naar inhoud
Dystopische, handgetekende korte thriller waarin een kantoorklerk krampachtig probeert grip te houden op zijn leven, na de komst van een premiejager die het voorzien heeft op bepaalde groepen.
In deze dystopische thriller krijgt kantoorklerk Amouf te maken met een haatzaaiende premiejager, die het voorzien heeft op bepaalde groepen. Voor wie tot het soort behoort waarvan dit flamboyante personage de wereld wil verlossen, betekent diens opkomst een groot gevaar. Zo ook voor Amouf. Maar die is van huis uit geen dapper man. Lukt het hem om op een of andere manier toch om weerstand te bieden? Handgetekende animatiefilm van twintig minuten, met zo’n 323 shots en maar liefst 800 character-animaties.

Credits

Coproducent
Productiebedrijf
Mooves
Coproductiebedrijf
Lunanime BV
Distributie
Kaboom Distribution
KLIK Distribution

Titel: Camouflage
Jaar: 2021
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Film (2021)
Remco Polman
Beste Korte Film (2021)
Jantiene de Kroon

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills