Ga naar inhoud
Tiendelige mozaïekvertelling van de hand van Leon de Winter, over de politieke hoofdstad van Europa, waar list en bedrog floreren en de paden van diverse personages elkaar op een fatale avond kruisen.
Iedereen komt naar Brussel, gedreven door wraak of liefde - of allebei. In deze mozaïekvertelling zijn alle personages, met uiteenlopende motieven, verbonden door deze stad. De belangrijkste Europese plek in België is er een van macht en onmacht, van liefde en verraad en van dromen en verbittering. Alle wegen, van die van lobbyisten tot overheidsbekleders en burgers met een persoonlijke missie, kruisen elkaar op een fatale avond in Brussel. Tiendelige dramaserie over de Europese politieke arena, vóór en achter de schermen.

Titel: Brussel
Jaar: 2017
Duur : 45 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: L'OR Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still