Een man rijdt door een Hollands landschap. In gebroken Engels vertelt de chauffeur trots over Nederland: van de 'wattersnoodremp' tot de 'shut-off daik.' Maar waarom, en voor wie?
Een man rijdt door een Hollands landschap. In gebroken Engels vertelt de chauffeur trots over Nederland: van de 'wattersnoodremp' tot de 'shut-off daik.' Maar waarom, en voor wie? Deze korte film kwam tijdens het festival van 2009 tot stand, vóór en mét Jack Wouterse, die toen Gast van het Jaar was. Ton Kas en Peter Paul Muller lieten zich voor het script inspireren door Rodeo van toneelgezelschap Kas & De Wolf.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Sound Design
Cast (hoofdrol)

Titel: Broken English Spoken Here
Jaar: 2009
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gast van het Jaar - Jack Wouterse
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still