Ga naar inhoud
In deze korte filosofisch-humoristische animatiefilm werken bouwvakkers aan een hoge toren. Als één van hen een baksteen naar beneden laat vallen, ontketent dat een wonderlijke reeks gebeurtenissen.
Aan de top van een enorme bakstenen toren verricht een ploeg bouwvakkers noeste arbeid. Ze metselen telkens een nieuwe, nog hogere laag bakstenen. Als een van de stenenzetters per ongeluk één steen over de rand laat vallen, ontketent dat een wonderlijke reeks gebeurtenissen, te beginnen met de val van een arbeider en de komst van een nieuwe. Een korte filosofisch-humoristische 2D-animatiefilm over hoe in onze vertrouwde werkelijkheid opeens andere wetten kunnen gelden.

Credits

Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Stichting il Luster Films
Distributie
Stichting il Luster Films

Titel: Bricks
Jaar: 2010
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, Kidsbios
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still