Ga naar inhoud
33 'filmgedichten' over alle stadia van verliefdheid, van verlangen tot weer uiteengaan. Met steeds een eigen vorm en sfeerbepalende muziek. De camera is meestal los, verliefd, en tast de telkens wisselende acteurs af.
33 `filmgedichten' over alle stadia van verliefdheid, van verlangen tot weer uiteengaan. Met steeds een eigen vorm en sfeerbepalende muziek. De camera is meestal los, verliefd, en tast de telkens wisselende acteurs af. Soms zien we gesprekken, meestal horen we in voice-over de gedachten die de geliefden, vooral twintigers en dertigers, niet kunnen of willen uitspreken.

Titel: Boy Meets Girl Stories
Jaar: 2004
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still